AKTUÁLIS INFORMÁCIÓ: Szakembereink továbbra is intézkednek, és folyamatosan védőeszközöket használnak. Most sem hagyjuk nedvesen az ön ingatlanát. Hívjon +36 80 496 996
 
Hívjon minket
    H-V 9:00-21:00

+36 80 496 996

Szakmai konzultációért, kérem hívjon H-V 9:00-21:00 óráig
menu
Logo společnosti OsmoDry
Kezdje meg a szakmai konzultációt

Gyakori kérdések

Miben tud az OsmoDry® rendszer segíteni?

Az OsmoDry® rendszer a nedves falazat és összes ezzel járó kellemetlenség problémáját oldja meg. Roncsolásmentesen, gazdaságosan, gyorsan, egyedi garanciával és végérvényesen vízmentesíti a falakat.

Hol használható a rendszer

Az OsmoDry® megfelelő többek között családi házak, rekreációs létesítmények, lakóépületek, templomok, polgári létesítmények, vendéglátó helyek, szállás adó épületek, ipari objektumok, istállók, mezőgazdasági épületeknél és műemlékként védett építményeknél is.

Ideális a következő anyagok használata esetén: tégla, kő, beton szerkezetek, egyéb falazóelemek, vályog, kombinált-vegyes falazat.

Eredményesen használható az építmény földszintjén és a talajszint alatt is.

Részletes leírás

A berendezés egy olyan jelenségen alapszik, amelyet osmo technológiának nevezünk. A készülék elektromágneses impulzusokat generál, amelyek hatnak a nedves építményre. Az így létrehozott elektromágneses mező hatással van a fal belsejében található vízmolekulákra és így a gravitáció révén visszaszorul a talajba. Az OsmoDry® az osmo technológia elvén működik, amely az aktív osmo technológia legmodernebb fajtája.

Mi az az osmo technológia?

Az osmo technológia a fal roncsolás- és elektródamentes kiszárítására szolgál. Az OsmoDry® berendezés, ezen technológiának köszönhetően visszavezeti a vizet a talajba, így megszabadítja a falakat a nedvességtől. A létrehozott elektromágneses mező az emberi egészségre és az élő szervezetekre teljesen ártalmatlan.

Szükségesek az építészeti beavatkozások?

Az OsmoDry® rendszer, nem igényel semmilyen előzetes építőipari munkálatokat, nem építészeti jellegű beavatkozás.

Mennyibe kerül évente a berendezés üzemeltetése?

Az OsmoDry® rendszer egy év alatt megközelítőleg 4.000.- Ft. értékű elektromos áramot fogyaszt.

Mi történik, ha az OsmoDry® berendezés nem segít a problémáimon?

A szerződéskötést követően telepítéskor, az ügyfél a készülék árának csak a 60% -át fizeti ki letétként díjbekérő alapján. Az ár fennmaradt 40%-át csak egy kontroll mérés elvégzése után, és csak a pozitív eredmények esetén. Ha a nedvesség csökkenése nem éri el a legalább 20%-os mértéket a kezdeti mérésekhez képest, visszavásároljuk a beszerelt készüléket, így a sikertelenség kockázatát az OsmoDry® átvállalja.

OsmoDry®. Minden jog fenntartva. Cookies.