OsmoDry - a legjobb a penészes fal javításában az osmo technológia segítségével
AKTUÁLIS INFORMÁCIÓ: Szakembereink továbbra is intézkednek, és folyamatosan védőeszközöket használnak. Most sem hagyjuk nedvesen az ön ingatlanát. Hívjon +36 80 496 996
 
Hívjon minket
    H-V 9:00-21:00

+36 80 496 996

Szakmai konzultációért, kérem hívjon H-V 9:00-21:00 óráig
menu
Logo společnosti OsmoDry
Kezdje meg a szakmai konzultációt

Gyakori kérdések

Miben tud az OsmoDry® rendszer segíteni?

Az OsmoDry® rendszer a nedves falazat és a falakon előforduló penész problémáját oldja meg. Behatolásmentesen vízmentesíti a falakat, amivel meggátolja a penész kialakulását azokon a helyeken, ahol előbb vagy utóbb a nedvesség hatására megjelenne.

Hol használható a rendszer

Az OsmoDry® megfelelő a családi házakhoz, rekreációs létesítményekhez, lakóépületekhez, polgári létesítményekhez, ipari objektumokhoz, templomokhoz, beleértve az összes műemlékként védett építményt.

Ideális a következő anyagok használata esetén: téglafal, kőfal, falazóelemek, beton szerkezetek és kombinált-vegyes falazat.

Kitűnő segítséget nyújt az építmény földszintjén és a pincékben is.

Részletes leírás

A berendezés egy olyan jelenségen alapszik, amelyet osmo technológiának nevezünk. A berendezés elektromágneses impulzusokat generál, amelyek hatnak a nedves építményre. Az így létrehozott elektromágneses mező hatással van a fal belsejében található vízmolekulákra és visszanyomja őket a talajba. A berendezésünk az osmo technológia elvén működik, amely az aktív osmo technológia legmodernebb fajtája.

Mi az az osmo technológia?

Az osmo technológia egy olyan jelenség, amely a fal behatolás-és elektródamentes kiszárítására szolgál. A berendezés, ezen technológiának köszönhetően visszanyomja a vizet a talajba, így megszabadítja a falakat a nedvességtől. Nem kell tartania az osmo technológia egészségre káros hatásaitól, hisz a létrehozott elektromágneses mező az emberi egészségre és az élő szervezetekre teljesen ártalmatlan.

Szükségesek az építészeti beavatkozások?

Az OsmoDry® rendszer, a falazat nedvességével és penésszel kapcsolatos problémákat teljesen behatolásmentesen oldja meg, azaz építészeti beavatkozások nélkül.

Mennyibe kerül évente a berendezés üzemeltetése?

Az OsmoDry® rendszer egy év alatt megközelítőleg 300 Kč értékű elektromos áramot fogyaszt.

Mi történik, ha az OsmoDry® berendezés nem segít a problémáimon?

Az együttműködésünk megkezdésekor, a berendezésre kifizet egy visszatérítendő előleget, amely a megrendelési ár 50 % -nak felel meg. Ha berendezés nem segít Önnek, visszatérítjük az előleg teljes árát.

OsmoDry®. Minden jog fenntartva.