AKTUÁLIS INFORMÁCIÓ: Szakembereink továbbra is intézkednek, és folyamatosan védőeszközöket használnak. Most sem hagyjuk nedvesen az ön ingatlanát. Hívjon +36 80 496 996
 
Hívjon minket
    H-V 9:00-21:00

+36 80 496 996

Szakmai konzultációért, kérem hívjon H-V 9:00-21:00 óráig
menu
Logo společnosti OsmoDry
Kezdje meg a szakmai konzultációt

OsmoDry® vízmentesítés ára

Önök bíztak bennünk, ezért mi is hiszünk Önöknek. A teljes árat csak a vízmentesítés után fizetik.

    Egy olyan cég vagyunk, amely maga fejlesztette ki a készüléket, majd részletes és többéves ingatlanvizsgálatra bocsátottuk.
    Állandó ingyenes szolgáltatást biztosítunk a telepített eszközökre.

Az OsmoDry® ára a következőket tartalmazza:

Professzionális nedvességtartalom konzultáció
+
Nedvességmérés GANN higrométerrel karbid módszerrel
+
A készülék telepítse megfelelő helyre szakembereink által
+
Tartós és hatékony vízmentesítést az OsmoDry® készülékkel
+
Újabb nedvességtartalom mérés GANN higrométerrel, karbid módszer alkalmazásával
+
Az OsmoDry® készülék ingyenes és tartós élettartam-szervizes
A készülék telepítése után visszatérítendő foglalót fog fizetni:

60 %

Az ingatlan OsmoDry® (6-9 hónapos) sikeres vízmentesítés után fog fizetni:

40 %
A végső árat technikusunk fogja kiszámítani az ingatlan méreteinek és a víztartalomnak megfelelően.
A számításhoz hívja a +36 80 496 996 számot.

• A kiszállási díj 10.000 Forint, mely tartalmazza az ingatlan teljeskörű felmérését, szaktanácsadást és az árajánlatot. A helyszíni felmérésen tájékozódhat az épület felvizesedésének mértékéról, okáról, megszüntetésének lehetőségéről. Amennyiben a nedvesség oka kapillárisként azonosítható, azonnali árajánlatot kap a probléma megszüntetésére.

Így haladtunk el Linkeschová asszony házának vízmentesítésénél:

2015 júliusában az OsmoDry® technikusa, egy képzett szakember ingyenesen kiment Linkeschová asszony házához és ténylegesen megállapította, hogy az emelkedő nedvesség megrongálta a házát. Az Osmo technológia tehát megfelelő megoldást biztosított Linkeschová asszony számára.

Egy hét múlva a szerelőtechnikusunk, Jakub Strašák újra megmérte a kőzetgyűrű minta százalékos nedvességtartalmát a ház több helyén egy német GENS-hygrométer segítségével, karbid módszerrel. A mérés ezért teljesen objektív volt. Linkeschová asszony ezt követoen vízmentesítési megállapodást írt alá. Végül a technikus a megfelelő helyre telepítette az OsmoDry® készüléket, és feljegyezte az általa rögzített adatokat a dokumentumokba.

Annak érdekében, hogy meggyőződhessen Linskeschova asszony az OsmoDry® funkcionalitásáról, néhány hónapig hagytuk, hogy tesztelje. A telepítés után, 2 héten belül Linkeschova asszony kifizette a teljes vízmentesítés díj 50% -át.

10 hónapos üzemelés után 2016 májusában szakértőnk, Strašák úr ellenőrző mérést végzett és értékelte az OsmoDry® tényleges hatékonyságát. Az ingatlan víztartalma az eredeti 14%-ról kevesebb mint 4%-ra csökkent, ahogy az alábbiakban látható. Linkeschová asszony kifizette a fennmaradó 50%-ot, mert megállapította, hogy az OsmoDry® valóban működik.ELŐTT:
UTÁN:Az esetek 98%-ában sikeresen vízmentesítettünk, a fennmaradó 2%-ban az ellenőrzést követő 24 órán belül visszaadtuk a pénzt.Jiří Lukáš: "Kezdetben nem voltam biztos abban, hogy az eszköz alkalmas-e az otthonomra. Sajnos a kontroll mérések után kiderült, hogy nem. A cég részéről szolid ügyintézésben volt részem, azonnal megkaptam a pénzt, és a kommunikáció a céggel probléma mentes volt.

Környezetbarát

Nem káros az egészségre vagy a környezetre.

Noninvazív

Nincs szükség építészeti beavatkozásokra. Telepítjük és eltávolítjuk a készüléket.

Gazdaságosan

Időt takarít meg, a fűtési költségekhez és a más vízmentesítő változatokhoz képest pénztakarékos.

Vízmentesítettük

OsmoDry®. Minden jog fenntartva. Cookies.
>