Hívjon minket
    H-V 9.00-21.00

+36 80 496 996

Az ingyenes konzultációért, kérem hívjon H-V 9.00-21.00 óráig
menu
Logo společnosti OsmoDry
Kezdje meg az ingyenes konzultációt

Családi ház, Brnó

Probléma leírása - idősebb házacska, amely már hosszabb ideje szenvedett a falban található kapilláris nedvességtől. Az építészeti beavatkozás egy ilyen, idősebb ingatlan esetében kockázatos lenne.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés hatásosan vízmentesítette az ingatlant. A nedvesség és a penész már nem jelentek meg.

Vízmentesítettük az ingatlant 73 %-al.

Alapiskola Mladá Boleslav -ban

Probléma leírása - főleg a Mladá Boleslav községben található alapiskola tanárija mutatott ki magasabb nedvességtartalmat, valamint jó néhány helyen penész alakult ki.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés a kiválasztott helyen lett telepítve, mégpedig úgy, hogy a hatáskörével lefedje problémás területeket. A nedvesség napról napra jobban visszahúzódott és penész többé már nem alakult ki.

Vízmentesítettük az ingatlant 67 % -al.

Mgr. Václav Kolman: Jó napot kívánok
Az iskolánkban hat éven keresztül nem sikerült meggátolni a nedveség kialakulását, valamint az ezzel járó bűzt és penészt a tanáriban, ahol a tanárok a napjaik nagy részét töltik. Sor került néhány próbálkozásra a számunkra elérhető anyagokkal /vakolat helyreállítása, szellőztetés…/, ennek ellenére a problémák továbbra is fennálltak.

Az Önök OsmoDry® berendezésének köszönhetően a helyzet diametrálisan megváltozott. A bűz teljesen megszűnt, a nedvességtartalom pedig normális szintre jutott. Ezen tapasztalatok alapján, a terméküket javasoltam a Mladá Boleslavban megtartott igazgatók ülésén, a hasonló problémákkal küzdő kollégáim számára is.

Még egyszer köszönöm az együttműködést és kívánom, hogy segíteni tudjanak további érintett ügyfeleik számára is.

Szép napot kívánva

V. Kolman,
Alapiskola igazgató, Mladá Boleslav, Komenského nám. 76

Községi hivatal, Lichoceves község

Probléma leírása - a Lichocevesi községi hivatal már több éve a nedvességgel harcolt. Amint sor került a penész kialakulására is, a vezetőség a probléma megoldása mellett döntött.

Megoldás - ezt a vízmentesítést a község a „Gondíci” televíziós programban nyerte. A legnagyobb meglepetésükre az OsmoDry® berendezés működött, így a hivatalban végre elkezdhettek más problémákkal is foglalkozni.

Vízmentesítettük az ingatlant 81 % - al.

Ing. Jiří Rydval (rydvald@atlas.cz, tel. 603 241 079): Az együttműködés az OsmoDry® társasággal teljesen megfelelően történt. Az OsmoDry® munkájával az egész község elégedett. Az összes szolgáltatás és az alkalmazottak hozzáállása is készséges és segítőkész volt. A terméket mindenképp javaslom a hasonló problémákkal küzdő épületek számára, mint megfelelő beruházást, amely pénzt takarít meg Önnek."

Családi ház, Brnó

Probléma leírása - az épület alagsora, felújítás által lakóegységgé lett átalakítva. A felszálló nedvesség nedves foltokat és dohosságok okozott, ami elértéktelenítette a felújítást.

Megoldás - egy OsmoDry® berendezés telepítése által, sor került az alagsori lakóegység vízmentesítésére és a károsult, nedvesedett vakolat kijavítása után a lakás teljesen használhatóvá vált.

Vízmentesítettük az ingatlant 38 % -al.

Jiří Kovács:"Hosszú ideig haboztam, hogy kipróbáljam-e a falazat, osmo technológia rendszerével történő vízmentesítését. Viszont felkeltette a figyelmemet a próbafelhasználás kínálata. Kifizettem a visszatérítendő letétet, a társaság pedig kivitelezte a megrendelésem és fél évig biztos lehettem a vízmentesítés eredményében, a teljes megrendelés árát pedig csak ezután térítettem meg.”

U Fleků sörfőzde és étterem, Prága

Probléma leírása - a felszálló nedvességgel az étterem már hosszabb ideje harcolt, ami rontotta a vendégek teljes benyomását is.

Megoldás - telepítettük az OsmoDry berendezést és fél éven belül a nedvességtartalom jelentős, 68%-os csökkenését észlelhettük.

Vízmentesítettük az ingatlant 68 %-al.

Ivo Brtník, az U Fleků étterem társtulajdonosa:A nedvesség jelentős csökkenésére került sor. A tapasztalataim az OsmoDry® társasággal nagyon pozitívak, eddig nagyon elégedettek vagyunk. Teljesült, amit el akartunk érni. A technikusokkal történő együttműködés és kommunikáció teljesen rendben volt.

Lakóépület a Plzeňská utcán, Prága 5

Probléma leírása - a lakóépület már régóta a nedves falak problémáival küzdött, főleg a pincehelyiségeiben. Fennállt a veszélye, hogy ha nem kerül sor a probléma azonnali megoldására, a falak penészedni fognak.

Megoldás - 2 OsmoDry® berendezés lett elhelyezve a lakóépület pincehelyiségeiben. 2 hét használat után a nedvesség elkezdett visszahúzódni, 6 hat hónap után pedig a nedvesség jelentős csökkenésére került sor.

Vízmentesítettük az ingatlant 67 %- al

Rudolf Přecechtěl: "Köszönjük, hogy megoldották a nedves falakkal kialakult problémáinkat. Hosszan kerestük a megfelelő megoldást. Kiváló, hogy a vízmentesítésre építészeti beavatkozások nélkül kerül sor, mivel sorházban lakunk."

Óvoda, Neznašov

Probléma leírása - az óvoda már hosszú ideje a felszálló nedveséggel küzdött és már kipróbálta a vízmentesítés néhány változatát, beleértve az építészeti beavatkozást is, sajnos eddig sikertelenül.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés állandó jellegű megoldást biztosított az óvoda számára már néhány hónap alatt.

Vízmentesítettük az ingatlant 75 % -al

Ing. Karel Tůma, polgármester: Kapacitási okokból, valamint a gyermekek számának a növekedése, ill. az idős épület alkalmatlan helyiségei miatt már úgyis betervezett felújítás okából, a község az óvoda saját átépítésére szánta el magát. A száz évnél is idősebb épület, az előző időszakokban már felújításra került, mégpedig a felszálló nedvesség korlátozásának az okából, amely a szigetelés nélküli pince alsó helyiségeiből indul ki, viszont az építőipari technikus értékelése alapján, sajnos nem megfelelően! A község számára ez nagy problémát jelentett, mivel a technikai -és időkorlátok miatt, nem lehetséges további építészeti beavatkozások elvégzése, amelyek korlátoznák a kapilláris nedvességet.

Ekkor, a felújítás építési felügyelője bemutatta az OsmoDry® s.r.o. anyagait, az osmo technológia leírásával, amely beavatkozás -és elektródamentes vízmentesítést kínál. Az anyagok áttanulmányozása és a társaság képviselőivel megtartott független ülés után, az OsmoDry® s.r.o. berendezésének a telepítése mellett döntöttünk. Ma, fél évvel az óvoda teljes működésének a megkezdése után, a céggel elvégzett ellenőrző mérések alapján, egyértelműen bizonyítva lett a nedvesség csökkenése és normális értékeket mértünk, még a talajnedvességgel legjobban támadott pincében is.

Magabiztosan állíthatjuk, hogy az óvodánkat végre megszabadítottuk a nedves falaktól, mégpedig az OsmoDry® s.r.o. technológiájának köszönhetően. Nagyra értékeljük, hogy ezekre az eredményekre tisztán, a fal átvágása és vegyi anyagok használata nélkül, ökológiailag, rövid határidőn belül és egyértelműen olcsóbban került sor.

Családi ház, Pohořany

Probléma leírása - a családi ház már több, mint 10 éve a kapilláris nedvességgel küzdött, amely folyamatosan növekedett. Amint megjelent a házban a penész, a problémát sürgősen meg kellett oldaniuk.

Megoldás - telepítve lett egy OsmoDry® berendezés, amely fel éven belül megszabadította a házat az összes nedvességtől és megoldotta a problémát.

Vízmentesítettük az ingatlant 89 % -al.

Vladimír Spáčil: A házban a nedvesség, többek között a nem megfelelő fűtés által alakult ki. A nagyapám 10 évig úgy fűtötte a házat, hogy befűtött 2 napra, majd hosszabb időre elment. A falakon kialakult nedvesség és a penész, most végre teljesen eltűntek. A második vizsgálatnál a fal már teljesen rendben volt. A technikus, aki a dolgot intézte egy fiatal srác volt, viszont látszott, hogy sok tapasztalattal rendelkezik.

Ház, Hradec Králové

Probléma leírása - egy idősebb házról van szó, amelynek a 19. század első felében be lett falazva a legtöbb szellőztetőnyílása, tehát gyakorlatilag lehetetlen rendszeres szellőztetéssel védekezni a nedvességgel és a dohossággal szemben.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés jelentősen vízmentesítette az ingatlant, amit a mi mérésünkön kívül, az ügyfél ellenőrző mérése is bizonyít.

Vízmentesítettük az ingatlant 43 % -al

Tomáš Kremer: Van egy 105 éves házam, amelyet az előző évszázad első felében óvóhellyé akartak építeni. Szerencsére erre nem került sor, viszont be lett falazva a szellőztetőnyílások egy része. Az OsmoDry® berendezés telepítése után a nedvesség jelentős csökkenésére került sor. A saját gépemmel végeztem saját méréseket is. Az alagsorban 3 helyen elektródákat építettem be egy méter távolságra egymástól, a padló felett pedig fél méter távolságra egymástól két elektródát. Ezáltal megmértem az ellenállást a falban, hogy magam is megbizonyosodjak a vízmentesítés működéséről. A saját méréseim alapján észleltem, hogy a nedvességtartalom csökkent. Feltételeztem, hogy rosszabb lesz a helyzet. A mérésnél megállapítottam, hogy az ellenállás növekedett, tehát kevesebb víz van a falban. Az adott helyiségek ránézésre is sokkal szárazabbak.

Családi ház, Oskořínek

Probléma leírása - az eltömődött csatornák miatt, a nedvesség elkezdett felszállni a családi ház falaiba is. Öt év után a tulajdonosok elkezdtek megoldást keresni a problémájukra.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés a problémát teljesen megoldotta. A nedvesség a falakban jelentősen csökken és a továbbiakban már nem jelent meg.

Vízmentesítettük az ingatlant 69 % -al

Miroslav Masák: Eddig minden rendben volt. Látni a nedvesség visszahúzódását. A technikus egy nagyon ügyes srác, további lépéseket is javasolt. El volt dugulva a csatorna, ráadásul talajvízzel is küzdöttünk. A csatorna állapotának a romlásával arányosan növekedett a falban található nedvesség is. 5 éven keresztül nem tudtunk megszabadulni tőle, így úgy döntöttünk, hogy a helyzetet az OsmoDry® berendezéssel oldjuk meg. A végső mérés alapján óriási volt a különbség, ami az egyértelműen szárazabb vakolat vizuális megfigyelése által is észlelhető volt.

Családi ház, Božetice

Probléma leírása - az ingatlan már hosszabb ideje a nedvességtől és a penésztől szenvedett, amely idővel már elviselhetetlenné vált, így a tulajdonos a probléma megoldása mellett döntött.

Megoldás - kevesebb mint egy év alatt, az OsmoDry® berendezés jelentősen csökkentette az ingatlan nedvességtartalmát és sem a penész, sem a nedvesség nem alakult ki többé.

Vízmentesítettük az ingatlant 65 % - al.

Květoslava Hýsková: Volt egy nedves, öregebb házam, amely hétvégi házként szolgált, viszont télen nem nagyon került kihasználásra és be volt zárva. Mindig, amikor újra a házhoz érkeztünk, érezni lehetett a nedvességet és a penészt. Telepítettük az OsmoDry® berendezést, amely egy év után jelentősen csökkentette a ház nedvességtartalmát. Az én tapasztalataim alapján, ahol tégla volt, a nedvesség 15%-ról 5%-ra csökkent. A kő esetében ez az arány valamivel alacsonyabb volt.

Karlín Színház, Praha

Vízmentesítettük az ingatlant 81,25 %-al.

OsmoDry®. Minden jog fenntartva.
>>>