AKTUÁLIS INFORMÁCIÓ: Szakembereink továbbra is intézkednek, és folyamatosan védőeszközöket használnak. Most sem hagyjuk nedvesen az ön ingatlanát. Hívjon +36 80 496 996
 
Hívjon minket
    H-V 9:00-21:00

+36 80 496 996

Szakmai konzultációért, kérem hívjon H-V 9:00-21:00 óráig
menu
Logo společnosti OsmoDry
Kezdje meg a szakmai konzultációt

Galériás lakásban a földszinten

Vízmentesítettük az ingatlant 58 % -al.

Tibor és Evelin: 2016 szeptembere óta lakunk egy VIII. Kerületi 28 nm-es galériás lakásban a földszinten. Sajnos sok gondunk volt a penésszel, mivel a lakás elrendezése miatt nem tudunk kereszthuzatot csinálni illetve az alattunk lévő pince miatt a falak rendkívül vizesednek. A világ összes penészgátlóját kifújtuk már, próbálkoztunk páramentesítőkkel, sajnos még a tünetet sem sikerült hosszútávon kezelni, nem is beszélve a probléma gyökeréről. A feleségem a google-ben keresett megoldást a penészesedés prolematikájára, és ott talált rá az Osmodry kft.-re. A kapcsolatfelvétel könnyen ment, 2019 szeptemberében kijöttek egy próbamérésre és felszerelték a szerkezetet. A hatását hamar érezni lehetett abban, hogy a levegő nem volt annyira dohos, mint előtte. A penész is szépen lassan eltűnt mindenhonnan.9 hónap után jöttek ki egy ellenőrzésre, és a falból a nedvességet 58%-ban sikerült kiszorítani addigra. Jó szívvel ajánljuk bárkinek, aki hasonló problémával küzd.

Tibor és Evelin,
T. Hoffner

Családi ház, Várpalota

Probléma leírása - Azt vettük észre férjemmel, hogy 1986-ban épített házunkban párásabb nehezebb a levegő. Sajnos ez fokozódott olyannyira, hogy az alagsorban (pince, kazánház) letett papírdobozok alja nedves lett, a fél szinttel följebb lévő a garázs fala nedvesedett és mállott le.

Megoldás - Az OsmoDry® készülék jelentősen vízmentesítette az ingatlant, mint bizonyítja a kontrolmérés, és az ügyfél ellenőrzési mérései is.

Az ingatlant 55% -kal vízmenetesítettük.

Bőle Károlyné: "Bőle Károlyné vagyok Várpalotáról, és az OsmoDry készülékről szeretnék néhány gondolatot mondani. Sok megoldást végig gondoltunk, árajánlatokat kértünk. A legjobbnak tűnő megoldás is minimum 1.5 millió Ft és sok bontással, herce-hurcával járt volna. Egy kollégánk talált rá végre erre a megoldásra. Ismertetést kértünk róla. Kijöttek, és tanácsokkal segítettek a döntésben. Belevágtunk, főleg azért, mert a falon elhelyezett kis készüléken kívül, egy furaton keresztüli mintavétellel járt a beszerelés, és garanciát kaptunk arra, hogy ha nem sikerül visszatérítik a bekerülési költséget. Ennél jobb ajánlat nem is kellett. Azóta 2019 év őszétől működik. Nem nedvesek és nem szakadoznak a dobozok, persze a garázs falát majd vakolnunk kell, de az várhat még. Sőt, azóta beszereltettük egy régi kőházunkba is és úgy néz ki ott is fog működni, a ház egyik részében már felére csökkent a fal nedvességtartalma. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a megoldást, mert működik!!! És ha nem??? Akkor ott a visszatérítési garancia."

Várpalota, 2020-12-07.

Bőle Károlyné

Családi ház, Tét

Probléma leírása - Egy régi kb100-éves hosszúkás parasztházból,és egy hozzá épített 1967-ben épült 10x10-es főépületből áll. Falak vizesedés problémái egyre jobban zavartak minket, ezért elkezdtem felkutatni, hogy milyen megoldással tudnám a falak nedvességét megszüntetni

Megoldás - Az OsmoDry® készülék jelentősen vízmentesítette az ingatlant, mint bizonyítja a kontrolmérés is. A készülék folyamatosan továbra is szárít.

Az ingatlant 39,5% -kal vízmenetesítettük.

Hercsel Gábor: "Üdvözlök minden nedves fallal küszködő honfitársamat.
Jelenleg egy normál 10%alatti nedvességtartalmú falakkal ellátott ingatlanom van, de nem mindíg volt ez így!
Az ingatlanomat 21-évvel ezelőtt vásároltam, amely egy régi kb100-éves hosszúkás parasztházból,és egy hozzá épített 1967-ben épült 10x10-es főépületből áll.
Kisebb-nagyobb átépítések folyamán az új falakat szigeteltük rendesen, viszont a régi épületrész falai, és a 2 épület közötti fal vegyes szerkezetű, azaz tégla, és tömés vegyesen megtalálható benne.
Ezeknek a falaknak a vízzáró szigetelése mint olyan (már) nem létezik, ebből kifolyólag folyamatosan szenvedtünk a fal nedvességgel együtt járó problémákkal (salétrom, vakolat leválás, nedves dohos szag a házban)
Ezek a problémák egyre jobban zavartak minket, ezért elkezdtem felkutatni, hogy milyen megoldással tudnám a falak nedvességét megszüntetni véglegesen. Több megoldáson is elgondolkoztam (alávágás, injektálás) de mivel esetemben valahol 60 cm széles vegyes falazat, és szinteltolásos komplikáltabb rész is van, ezért ezek a tételek nagyon megdrágították az árajánlatokat a különböző szigetelési technikák között, és ráadásul pár év garanciát vállaltak volna az egészre, és a vele járó javítási munkák még plusz többletköltséggel jártak volna!
Ezek után találtam rá az OsmoDry Kft-re amely egy teljesen humánus megoldást kínált, mely ultrahangos technológiával vissza taszítja a vizet a föld felé.
Árajánlat kérés után, egy ingyenes felmérés alkalmával megtudtam, hogy van olyan falrészem ahol a nedvesség 30% feletti volt! (normál esetben kb.: 5-7 % körül kell lennie)
Egy speciális technológiával az egyik vegyes szerkezetű fal belsejéből vett minta alapján 17,48%-os nedvességet mértek.
Ezek után felszerelték a házban egy központi helyre (nálam egy szekrény mögötti helyre) a készüléküket, és beüzemelték.
A beüzemelés után folyamatosan figyelemmel kísértük az épület száradási folyamatát:
kiszáradtak a nedves foltok, elkezdett lemállani néhány nedvesebb helyen a kiszáradt vakolat, és 10-hónap után a készüléktől 8-méterre lévő falon készített kontrollmérés meg is mutatta, hogy 39,5%-al csökkent a nedvességtartalom a falakban, azaz 10,53% volt a mérés eredménye!
Érdekesség még, hogy a garázsban az aljzatbeton felülete is folyamatosan nedves volt, amely a készüléktől több mint 12m-re található, több fallal elválasztva ennek ellenére ott is megszűnt a felület nedvessége.
Összefoglalva meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt a technológiát és az OsmoDry Kft-t mindazoknak, akik humánus megoldással véglegesen szeretnék a nedvességet megszüntetni az ingatlanuk falaiban!"

Üdvözlettel:
Egy teljes mértékben elégedett ügyfél. :)

Hercsel Gábor

Társasház lakás, Budapest

Probléma leírása - Sajnos sok gondunk volt a penésszel, mivel a lakás elrendezése miatt nem tudunk kereszthuzatot csinálni illetve az alattunk lévő pince miatt a falak rendkívül vizesednek.

Megoldás - Az OsmoDry® készülék jelentősen vízmentesítette a lakásunkat, mint bizonyítja a kontrolmérés is. A készülék folyamatosan továbra is dolgozik.

Az ingatlant 58% -kal vízmenetesítettük.

Tibor és Evelin: 2016 szeptembere óta lakunk egy VIII. Kerületi 28 nm-es galériás lakásban a földszinten. A világ összes penészgátlóját kifújtuk már, próbálkoztunk páramentesítőkkel, sajnos még a tünetet sem sikerült hosszútávon kezelni, nem is beszélve a probléma gyökeréről. A feleségem a google-ben keresett megoldást a penészesedés prolematikájára, és ott talált rá az Osmodry kft.-re. A kapcsolatfelvétel könnyen ment, 2019 szeptemberében kijöttek egy próbamérésre és felszerelték a szerkezetet. A hatását hamar érezni lehetett abban, hogy a levegő nem volt annyira dohos, mint előtte. A penész is szépen lassan eltűnt mindenhonnan.9 hónap után jöttek ki egy ellenőrzésre, és a falból a nedvességet 58%-ban sikerült kiszorítani addigra. Jó szívvel ajánljuk bárkinek, aki hasonló problémával küzd.

Tibor és Evelin

Családi ház, Debrecen

Probléma leírása - 2001-ben vásároltunk Debrecenben egy 100m2 - es családi házat, ami 1987-ben épült. Felújítottuk és hozzáépítettünk még egy konyha-étkezőt. Az évek múlásával derült ki, hogy a régi épületrész nincs kellően szigetelve a víz ellen, pedig egy kőműves mester építette a saját lányainak, akiktől mi megvettük.

Megoldás - Az OsmoDry® készülék vízmentesítette a családi házunk falait, mint bizonyítja a kontrolmérés is. A készülék folyamatosan továbra is szépen dolgozik.

Az ingatlant 75% -kal vízmenetesítettük.

Horányi István: "Találkozásom az OSMODRY technológiával. Hetekig bújtam az internetet, utólagos vízszigetelési technológiákat keresve, de nem sok jóval kecsegtettek. Azt többen is elmondták, hogy az injektálásos eljárás nem vált be nekik.
A lemez-besajtolásos eljárás pedig nálunk műszaki okok miatt nem volt kivitelezhető.
Így tovább keresgéltem, míg a google fel nem dobott egy újfajta különleges eljárást, ez volt az OSMODRY. Mindent elolvastam a honlapjukon, a referenciákon át a véleményekig, és úgy ítéltem meg, hogy számunkra ez lehet az egyetlen működőképes megoldás.
Megkerestem a céget, találkozót beszéltünk meg, és ennek keretében felmérték a házunk falazatának víztartalmát, ami elég magas volt. Ők vállalták, hogy a készülékükkel 9 hónap alatt minimálisra csökkentik a nedvesedést, és nekünk először csak a készülék árának felét kell kifizetni, majd ha az utólagos kontrollvizsgálat igazolja az eljárás működőképességét, akkor fizetjük ki a teljes vételárat, ha pedig nem működik, akkor visszakapjuk a pénzünket.
Mivel így kockázat nem volt, ezért fölszereltettük a készüléket 2019 decemberében.
A kontroll vizsgálat a coronavírus miatt egy kicsit megcsúszott, de 2020 decemberében sor került rá, ahol egy év alatt 75%-os javulás volt mérhető, így beigazolódott, hogy az OSMODRY eljárás működőképes, ezért végleg megvásároltuk a készüléket.
A cég szakemberei megfelelő tájékoztatást adtak az OSMODRY rendszer működéséről, és ez, valamint az általunk végigkövetett kontrollvizsgálat meggyőzött bennünket, hogy sok milliós kiadás helyett ezt az eljárást válasszuk."

Debrecen 2020.12.16.

Horányi István

Társasház lakás, Lőrinczi

Megoldás - Az 1 drb. OsmoDry® készülék vízmentesítette a társasházunk pincéjét, és a földszinti lakásokat is mint bizonyítja a kontrolmérés. A készülék folyamatosan továbra is végzi a dolgát.

Az ingatlan pincéjét 45,5% -kal vízmenetesítettük, lakásokat pedig 80,5% -kal vízmenetesítettük.

Kiss András, Lőrinczi: "A 2020. március 4. –i telepítést követően a falakban a vizesedés mértéke és a penésszel borított felület is folyamatosan csökkent. A működés időszakában – különösen az elmúlt év ősszel – a szinte minden napi esőzés és magas relatív páratartalom ellenére a készülék pozitív hatása érvényesült.

A készüléket élettartama végéig vagy esetleges meghibásodásig üzemeltetni kívánjuk.

A mennyiben problémánk merülne fel a készülékkel kapcsolatban segítségükre számítunk."

Tisztelettel:

Kiss András, Lőrinczi

Családi ház, Brnó

Probléma leírása - idősebb házacska, amely már hosszabb ideje szenvedett a falban található kapilláris nedvességtől. Az építészeti beavatkozás egy ilyen, idősebb ingatlan esetében kockázatos lenne.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés hatásosan vízmentesítette az ingatlant. A nedvesség és a penész már nem jelentek meg.

Vízmentesítettük az ingatlant 73 %-al.

Alapiskola Mladá Boleslav -ban

Probléma leírása - főleg a Mladá Boleslav községben található alapiskola tanárija mutatott ki magasabb nedvességtartalmat, valamint jó néhány helyen penész alakult ki.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés a kiválasztott helyen lett telepítve, mégpedig úgy, hogy a hatáskörével lefedje problémás területeket. A nedvesség napról napra jobban visszahúzódott és penész többé már nem alakult ki.

Vízmentesítettük az ingatlant 67 % -al.

Mgr. Václav Kolman: Jó napot kívánok
Az iskolánkban hat éven keresztül nem sikerült meggátolni a nedveség kialakulását, valamint az ezzel járó bűzt és penészt a tanáriban, ahol a tanárok a napjaik nagy részét töltik. Sor került néhány próbálkozásra a számunkra elérhető anyagokkal /vakolat helyreállítása, szellőztetés…/, ennek ellenére a problémák továbbra is fennálltak.

Az Önök OsmoDry® berendezésének köszönhetően a helyzet diametrálisan megváltozott. A bűz teljesen megszűnt, a nedvességtartalom pedig normális szintre jutott. Ezen tapasztalatok alapján, a terméküket javasoltam a Mladá Boleslavban megtartott igazgatók ülésén, a hasonló problémákkal küzdő kollégáim számára is.

Még egyszer köszönöm az együttműködést és kívánom, hogy segíteni tudjanak további érintett ügyfeleik számára is.

Szép napot kívánva

V. Kolman,
Alapiskola igazgató, Mladá Boleslav, Komenského nám. 76

Községi hivatal, Lichoceves község

Probléma leírása - a Lichocevesi községi hivatal már több éve a nedvességgel harcolt. Amint sor került a penész kialakulására is, a vezetőség a probléma megoldása mellett döntött.

Megoldás - ezt a vízmentesítést a község a „Gondíci” televíziós programban nyerte. A legnagyobb meglepetésükre az OsmoDry® berendezés működött, így a hivatalban végre elkezdhettek más problémákkal is foglalkozni.

Vízmentesítettük az ingatlant 81 % - al.

Ing. Jiří Rydval (rydvald@atlas.cz, tel. 603 241 079): Az együttműködés az OsmoDry® társasággal teljesen megfelelően történt. Az OsmoDry® munkájával az egész község elégedett. Az összes szolgáltatás és az alkalmazottak hozzáállása is készséges és segítőkész volt. A terméket mindenképp javaslom a hasonló problémákkal küzdő épületek számára, mint megfelelő beruházást, amely pénzt takarít meg Önnek."

Családi ház, Brnó

Probléma leírása - az épület alagsora, felújítás által lakóegységgé lett átalakítva. A felszálló nedvesség nedves foltokat és dohosságok okozott, ami elértéktelenítette a felújítást.

Megoldás - egy OsmoDry® berendezés telepítése által, sor került az alagsori lakóegység vízmentesítésére és a károsult, nedvesedett vakolat kijavítása után a lakás teljesen használhatóvá vált.

Vízmentesítettük az ingatlant 38 % -al.

Jiří Kovács:"Hosszú ideig haboztam, hogy kipróbáljam-e a falazat, osmo technológia rendszerével történő vízmentesítését. Viszont felkeltette a figyelmemet a próbafelhasználás kínálata. Kifizettem a visszatérítendő letétet, a társaság pedig kivitelezte a megrendelésem és fél évig biztos lehettem a vízmentesítés eredményében, a teljes megrendelés árát pedig csak ezután térítettem meg.”

U Fleků sörfőzde és étterem, Prága

Probléma leírása - a felszálló nedvességgel az étterem már hosszabb ideje harcolt, ami rontotta a vendégek teljes benyomását is.

Megoldás - telepítettük az OsmoDry berendezést és fél éven belül a nedvességtartalom jelentős, 68%-os csökkenését észlelhettük.

Vízmentesítettük az ingatlant 68 %-al.

Ivo Brtník, az U Fleků étterem társtulajdonosa:A nedvesség jelentős csökkenésére került sor. A tapasztalataim az OsmoDry® társasággal nagyon pozitívak, eddig nagyon elégedettek vagyunk. Teljesült, amit el akartunk érni. A technikusokkal történő együttműködés és kommunikáció teljesen rendben volt.

Lakóépület a Plzeňská utcán, Prága 5

Probléma leírása - a lakóépület már régóta a nedves falak problémáival küzdött, főleg a pincehelyiségeiben. Fennállt a veszélye, hogy ha nem kerül sor a probléma azonnali megoldására, a falak penészedni fognak.

Megoldás - 2 OsmoDry® berendezés lett elhelyezve a lakóépület pincehelyiségeiben. 2 hét használat után a nedvesség elkezdett visszahúzódni, 6 hat hónap után pedig a nedvesség jelentős csökkenésére került sor.

Vízmentesítettük az ingatlant 67 %- al.

Rudolf Přecechtěl: "Köszönjük, hogy megoldották a nedves falakkal kialakult problémáinkat. Hosszan kerestük a megfelelő megoldást. Kiváló, hogy a vízmentesítésre építészeti beavatkozások nélkül kerül sor, mivel sorházban lakunk."

Óvoda, Neznašov

Probléma leírása - az óvoda már hosszú ideje a felszálló nedveséggel küzdött és már kipróbálta a vízmentesítés néhány változatát, beleértve az építészeti beavatkozást is, sajnos eddig sikertelenül.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés állandó jellegű megoldást biztosított az óvoda számára már néhány hónap alatt.

Vízmentesítettük az ingatlant 75 % -al.

Ing. Karel Tůma, polgármester: Kapacitási okokból, valamint a gyermekek számának a növekedése, ill. az idős épület alkalmatlan helyiségei miatt már úgyis betervezett felújítás okából, a község az óvoda saját átépítésére szánta el magát. A száz évnél is idősebb épület, az előző időszakokban már felújításra került, mégpedig a felszálló nedvesség korlátozásának az okából, amely a szigetelés nélküli pince alsó helyiségeiből indul ki, viszont az építőipari technikus értékelése alapján, sajnos nem megfelelően! A község számára ez nagy problémát jelentett, mivel a technikai -és időkorlátok miatt, nem lehetséges további építészeti beavatkozások elvégzése, amelyek korlátoznák a kapilláris nedvességet.

Ekkor, a felújítás építési felügyelője bemutatta az OsmoDry® s.r.o. anyagait, az osmo technológia leírásával, amely beavatkozás -és elektródamentes vízmentesítést kínál. Az anyagok áttanulmányozása és a társaság képviselőivel megtartott független ülés után, az OsmoDry® s.r.o. berendezésének a telepítése mellett döntöttünk. Ma, fél évvel az óvoda teljes működésének a megkezdése után, a céggel elvégzett ellenőrző mérések alapján, egyértelműen bizonyítva lett a nedvesség csökkenése és normális értékeket mértünk, még a talajnedvességgel legjobban támadott pincében is.

Magabiztosan állíthatjuk, hogy az óvodánkat végre megszabadítottuk a nedves falaktól, mégpedig az OsmoDry® s.r.o. technológiájának köszönhetően. Nagyra értékeljük, hogy ezekre az eredményekre tisztán, a fal átvágása és vegyi anyagok használata nélkül, ökológiailag, rövid határidőn belül és egyértelműen olcsóbban került sor.

Családi ház, Pohořany

Probléma leírása - a családi ház már több, mint 10 éve a kapilláris nedvességgel küzdött, amely folyamatosan növekedett. Amint megjelent a házban a penész, a problémát sürgősen meg kellett oldaniuk.

Megoldás - telepítve lett egy OsmoDry® berendezés, amely fel éven belül megszabadította a házat az összes nedvességtől és megoldotta a problémát.

Vízmentesítettük az ingatlant 89 % -al.

Vladimír Spáčil: A házban a nedvesség, többek között a nem megfelelő fűtés által alakult ki. A nagyapám 10 évig úgy fűtötte a házat, hogy befűtött 2 napra, majd hosszabb időre elment. A falakon kialakult nedvesség és a penész, most végre teljesen eltűntek. A második vizsgálatnál a fal már teljesen rendben volt. A technikus, aki a dolgot intézte egy fiatal srác volt, viszont látszott, hogy sok tapasztalattal rendelkezik.

Ház, Hradec Králové

Probléma leírása - egy idősebb házról van szó, amelynek a 19. század első felében be lett falazva a legtöbb szellőztetőnyílása, tehát gyakorlatilag lehetetlen rendszeres szellőztetéssel védekezni a nedvességgel és a dohossággal szemben.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés jelentősen vízmentesítette az ingatlant, amit a mi mérésünkön kívül, az ügyfél ellenőrző mérése is bizonyít.

Vízmentesítettük az ingatlant 43 % -al.

Tomáš Kremer: Van egy 105 éves házam, amelyet az előző évszázad első felében óvóhellyé akartak építeni. Szerencsére erre nem került sor, viszont be lett falazva a szellőztetőnyílások egy része. Az OsmoDry® berendezés telepítése után a nedvesség jelentős csökkenésére került sor. A saját gépemmel végeztem saját méréseket is. Az alagsorban 3 helyen elektródákat építettem be egy méter távolságra egymástól, a padló felett pedig fél méter távolságra egymástól két elektródát. Ezáltal megmértem az ellenállást a falban, hogy magam is megbizonyosodjak a vízmentesítés működéséről. A saját méréseim alapján észleltem, hogy a nedvességtartalom csökkent. Feltételeztem, hogy rosszabb lesz a helyzet. A mérésnél megállapítottam, hogy az ellenállás növekedett, tehát kevesebb víz van a falban. Az adott helyiségek ránézésre is sokkal szárazabbak.

Családi ház, Oskořínek

Probléma leírása - az eltömődött csatornák miatt, a nedvesség elkezdett felszállni a családi ház falaiba is. Öt év után a tulajdonosok elkezdtek megoldást keresni a problémájukra.

Megoldás - az OsmoDry® berendezés a problémát teljesen megoldotta. A nedvesség a falakban jelentősen csökken és a továbbiakban már nem jelent meg.

Vízmentesítettük az ingatlant 69 % -al.

Miroslav Masák: Eddig minden rendben volt. Látni a nedvesség visszahúzódását. A technikus egy nagyon ügyes srác, további lépéseket is javasolt. El volt dugulva a csatorna, ráadásul talajvízzel is küzdöttünk. A csatorna állapotának a romlásával arányosan növekedett a falban található nedvesség is. 5 éven keresztül nem tudtunk megszabadulni tőle, így úgy döntöttünk, hogy a helyzetet az OsmoDry® berendezéssel oldjuk meg. A végső mérés alapján óriási volt a különbség, ami az egyértelműen szárazabb vakolat vizuális megfigyelése által is észlelhető volt.

Családi ház, Božetice

Probléma leírása - az ingatlan már hosszabb ideje a nedvességtől és a penésztől szenvedett, amely idővel már elviselhetetlenné vált, így a tulajdonos a probléma megoldása mellett döntött.

Megoldás - kevesebb mint egy év alatt, az OsmoDry® berendezés jelentősen csökkentette az ingatlan nedvességtartalmát és sem a penész, sem a nedvesség nem alakult ki többé.

Vízmentesítettük az ingatlant 65 % - al.

Květoslava Hýsková: Volt egy nedves, öregebb házam, amely hétvégi házként szolgált, viszont télen nem nagyon került kihasználásra és be volt zárva. Mindig, amikor újra a házhoz érkeztünk, érezni lehetett a nedvességet és a penészt. Telepítettük az OsmoDry® berendezést, amely egy év után jelentősen csökkentette a ház nedvességtartalmát. Az én tapasztalataim alapján, ahol tégla volt, a nedvesség 15%-ról 5%-ra csökkent. A kő esetében ez az arány valamivel alacsonyabb volt.

Karlín Színház, Prága

Vízmentesítettük az ingatlant 81,25 %-al.

Családi ház, Tét

Probléma leírása - egy közel 100-éves parasztházban élek. Sajnos a vzszigetelés már nem az igazi.

Megoldás - elégedett vagyok az OsmoDry® készülék látványos eredménnyével, amit a mérések igazoltak. A fali nedvesség harmadára szorult vissza.

Az ingatlant 71% -kal vízmenetesítettük.

Horváth Árpád:Tavaj júniusban szerelték fel az osmodry készüléket. A készülék könnyen elhelyezhető, mintha egy képet raknánk fel.A cég munkatársa udvarias és preciz tájékoztatót adott. Az is jó, hogy a készülék felét kellett befizetni a többit a látható eredmény után. Már 3 hónap után látszott, hogy a nedvesség szorul vissza. Fél év után a penészesedés is megszünt. Üdvözlettel: Horváth Árpád"

OsmoDry®. Minden jog fenntartva. Cookies.